2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Bajnai az idegen érdekek képviselője

A napnál is világosabb, hogy Bajnai Gordon a külföldi multinacionális cégek és a Bilderberg-csoport magyarországi helytartója. Nemrég látott napvilágot, hogy pártját, illetve alapítványát külföldről pénzelik. Persze arról sem feledkezhetünk el, hogy a jelentős állami befolyással rendelkező MOL és OTP is – vérlázító módon – több tízmillió forintot pumpált a Haza és Haladás Alapítványba. Most azonban az is kiderült, hogy a milliárdos bukott miniszterelnöknek és családjának cégei Ausztriában adóznak, ott fizetik a közterheket, Bajnai pedig évek óta gondosan építgeti üzleti hátországát.

Az egész magyar baloldalra jellemző volt, és úgy látszik most is az, hogy átláthatatlan céghálózataikon keresztül, külföldre – sok esetben adóparadicsomokba – menekítik pénzüket, nem vesznek részt a hazai közteherviselésben, de folyamatosan kioktatnak minket gazdasági kérdésekben. Az is elképesztő, hogy a Bajnai Gordon és családja nem tudott szabadulni a baromfi- és libaüzlettől, a több ember öngyilkosságáért és számos gazda tönkretételét felelős hajdú-bétes, wallisos Bajnaiék most távol-keleti csirkék importjával foglalkoznak.

Se átláthatóság, se tisztesség – a külföldről pénzelt Együtt vezetői mind gazdaságilag, mind nemzetbiztonsági szempontból óriási veszélyforrást jelentenek. Az viszont már a Fidesz felelőssége, hogy Magyarországon az elszámoltatás szikrája sem valósult meg, a hajdú-bétesek ugyanolyan vígan élik életüket, mint az egykori szocialista bűnszövetkezet többi tagja.

A Jobbik ezen fog változtatni: rendet teszünk az országban, s felelősségre vonjuk a privatizátorokat, a közpénzeket külföldre menekítőket, a magyar embereket tönkretevő politikus- és fehérgalléros gazdasági bűnözőket.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek