2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lefoglalva

Összehangolt akcióban több lőfegyvert és éleslőszert foglaltak le a rendőrök Ózd térségében.

A cikkhez kapcsolódó videó:

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársaival közösen 2013. június 17-én a városban és két szomszédos településen összehangolt akciót hajtottak végre. A nyomozók által tartott házkutatásokra azért került sor, mert feltehető volt, hogy az érintettek lőfegyvert tartanak maguknál.

A rendőrök gyanúja nem volt hiábavaló, ugyanis az intézkedések alkalmával több éles lőfegyvert (forgótáras pisztolyt, vadászpuskát, maroklőfegyvert), valamint mintegy két tucat lőszert találtak és foglaltak le a nyomozók. Az eljárás adatai szerint az egyik gyanúsított társával csaknem két millió forint kárt okozva, illegálisan lőtt ki vadakat.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a rajtaütést követően lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt indított büntetőeljárást K. József 55 éves ózdi, K. István 56 éves, valamint A. Attila 51 éves lénárddaróci lakosokkal szemben. Az említett bűncselekményen túl H. Tibor 58 éves csernelyi lakost jelentős értékre elkövetett lopással is gyanúsítja a hatóság. A 27 éves csernelyi D. Ferencet a fenti ügyekhez kapcsolódó, jelentős értékre elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az említett öt terhelt ügyében szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek