2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Gázpisztollyal lőtt támadójára egy fideszes képviselő Esztergomban
Gázpisztollyal lőtt támadójára egy fideszes képviselő Esztergomban

Gázpisztollyal lőtt támadójára egy fideszes képviselő Esztergomban

Gázpisztollyal lőtt támadójára egy fideszes képviselő EsztergombanGázpisztollyal lőtt támadójára Kolumbán György Esztergom fideszes önkormányzati képviselője – ezt maga a képviselő erősítette meg az MTI-nek vasárnap. Kolumbán György azt mondta: egy férfi lépett oda hozzá Esztergom főterén, egy papírlapot tartott elé, majd amikor olvasni kezdte, arcon ütötte. Ő ekkor rálőtt – az engedéllyel tartott – gázpisztolyából. Előzőleg szemtanúk számoltak be az MTI-nek arról, hogy előző este egy verekedésben a képviselő használta gázfegyverét. A megyei rendőr-főkapitányság annyit erősített meg, hogy összeverekedett két 65 év körüli férfi Esztergom főterén szombat este, egyikük többször megütötte, majd ágyékon rúgta a másikat, aki válaszul gázfegyverrel közelről kétszer arcon lőtte.
 
Mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. A verekedő férfi ellen garázdaság gyanújával indítanak eljárást, a gázpisztolyt használó férfinél pedig vizsgálják, jogos önvédelemről volt-e szó.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek