2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Takács az elmúlt 23 év megtestesítője

Takács Gábor fideszes képviselő megválasztása óta még semmit sem tett Miskolcért, ellenben többször sikerült már lejáratnia szeretett városunkat, – írja a Jobbik.

A Miskolcon csak trafikbáróként emlegetett kormánypárti politikus alighogy megmelegedett a tavalyi időközi választáson szerzett képviselői székében, máris dől hozzá kormányzati hátszéllel az adófizetők vérrel verítékkel megkeresett pénze, melyből tucatnyi trafikot nyithat, benzinkutat bővíthet, és még az alkalmazottait sem kell saját zsebből fizetnie. Eközben a Fidesz számára érdektelen, de Miskolc számára munkahelyeket jelentő tisztességes helyi vállalkozók megrendelés és támogatás híján a Takács Gáborok mögött kullogva küzdenek a túlélésért.

Három évvel a választások után bizonyossá vált, hogy a csak szavak szintjén nemzeti és keresztény, valójában azonban Takácsokat és Zsigákat kinevelő miskolci Fidesz a szocialisták szintjére süllyedt. Erkölcsi bukásukat a politikainak is követnie kell.

Miskolcnak 2014-től egyszer s mindenkorra le kell számolnia az elmúlt 23 év korrupt politikai garnitúrájával és a tisztesség útjára kell lépnie.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek