2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Motoros találkozó Kazincbarcikán

Kazincbarcika – A kétkerűek és a rockzene szerelmesei adnak randevút egymásnak a hétvégén.A Barcikai Aszfalt Betyárok (BAB) idén immár 5. alkalommal rendeznek zenés találkozót. A központi helyszín a KSK lesz, ahol péntektől vasárnapig tartanak színpadi és egyéb programok.

Néhány fellépő ízelítőül: Eleven, Blues Company, Viharmadarak és AB/CD.
A kiegészítő rendezvények között rekeszmászó verseny, ősi magyar harcművészeti-, íjász- és karatebemutató is szerepel, továbbá tűzzsonglőrök, szkander, sörevés és hangerőmérés is lesz.
A Barcika Art Kft. tájékoztatja a sportolókat és városlakókat, hogy az intézmény területén a rendezvény miatt megváltozik a közlekedési rend.
A sportközpont felső bejáratát a közforgalom (gyalogos és gépjármű egyaránt) elől lezárják. Bejárás csak a kisposta irányából, továbbá gyalogosan a buszállomás felől lehetséges. A létesítmény területén ez idő alatt gépjárművel áthajtani vagy gyalogosan átmenni nem lehet.
Az üzemeltető felhívja az érintett autó tulajdonosok figyelmét, hogy figyelemmel a rendezvényre és a KSK területén folyó műfüves beruházásra körültekintően és a közlekedési szabályoknak megfelelően közlekedjenek, továbbá tartsák be a parkolási előírásokat!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek