2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. június 3-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

A rendőri szervek három személyt vettek szabálysértési őrizetbe lopás miatt. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vontakat.
A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság eljárást indított csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló információk szerint Sátoraljaújhely belterületén 2013. június 3-án 17.30 óra körüli időben előzetes szóváltást követően M. János 48 éves, M. Tamás 25 éves, M. Ádám 19 éves, M. Róbert 17 éves, M. Mihály 21 éves, és három fiatalkorú társuk tettleg bántalmaztak egy 55 éves nőt és egy 27 éves férfit. A cselekmény következtében a sértettek 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedtek. A kiértesített rendőrjárőrök öt elkövetőt elfogtak és előállítottak. A további három garázda felkutatása folyamatban van.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított eljárást. Az elsődleges információk szerint Mezőcsáton este 20.00 óra körüli időben előzetes szóváltást követően Cs. Richárd 20 éves, R. Krisztián 22 éves, L. József 23 éves és L. Tamás 26 éves ároktői lakosok tettleg bántalmaztak egy 24 éves helyi férfit. A cselekmény következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló hámsérülést szenvedett. Az elkövetőket a kiértesített rendőrjárőrök a Mezőcsáti Rendőrőrsre előállították.

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek