2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

2013-ban is Sokszínű a Jabil

A Jabil ismét azon tíz vállalat közé tartozik, mely büszkén használhatja a Sokszínű Szervezet címet. Az mtd Tanácsadói Közösség által életre hívott Sokszínű és Családbarát Szervezet díj odaítélésekor az esélyegyenlőség és a családbarát vállalati intézkedések terén kimagasló teljesítményt nyújtó vállalatokat ismerik el.

A tavalyi év után ismét Sokszínű és Családbarát Szervezet Díjat kapott a Jabil. Az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Esélyegyenlőség Konferencián átadásra kerülő díjjal azokat a vállalatokat ismerik el, melyek az átlaghoz képest több hátrányos helyzetű csoportból érkező munkavállalót foglalkoztatnak, esélyegyenlőségi és sokszínűségi politikája széleskörű, valamint az átlagnál jóval több HR eszközzel és szolgáltatással, juttatással támogatják a folyamatot.

„Nagyon örülünk, hogy ismét elnyertük a Sokszínű és Családbarát Szervezet Díjat, mely azt mutatja, hogy jó úton halad CSR és HR tevékenységünk. Kiemelten fontosnak tartjuk CSR stratégiánkban és mindennapi működésünkben a munkatársak iránti felelősséget, az egyenlő esély biztosítását mindenki számára.” – mondta el a díj kapcsán Somogyi Richárd, a Jabil Tiszaújváros ügyvezető igazgatója.

A 2011 óta, az mtd Tanácsadó Közösség által elindított Sokszínű Szervezet Top 10 díjjal az esélyegyenlőség és családbarát vállalati intézkedések terén kimagasló teljesítményt nyújtó vállalatokat ismerik el. A díjat azon szervezetek nyerik el, amelyek a szakmai közösség benchmark kutatása alapján meghatározott Sokszínűségi Index alapján a legjobb 10 helyezést érték el. Az index egy 0-tól 100-ig terjedő skálán értékeli a vállalati teljesítményt, a sokszínűségi stratégiát, illetve az adott kutatás témáját (családbarát szervezetek), így jobban összehasonlíthatóak a szervezetek teljesítményei.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek