2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A BAFC kupadöntő kapujában a Miskolc Renegades

A BAFC kupadöntő kapujában a Miskolc Renegades

Idegenben, főlényes győzelemmel köszörülte ki a két héttel ezelőtti csorbát a Miskolc Renagedes. Székesfehérváron a Fehérvár Koronázók fölött 34:0 arányban diadalmaskodott a csapat, és jutott tovább a június végi elődöntőbe.

A több órás buszozás nem csökkentette a Renegátok harci kedvét, akik a két héttel ezelőtt, a Győr Sharks ellen, hazai pályán elszenvedett vereséget is szerették volna kijavítani Székesfehérváron.

A kezdő keret nagy elánnal indított, és Új Tamás elkapásának valamint Lakatos Bence jutalomrúgásának köszönhetően először 8:0-ra, majd Lakatos Bence visszahordását követően 14:0-ra növelte előnyét. A félidő vége előtt Janocskó Kornél sikeres labdaszerzése ismét touchdown-t eredményezett, így 20:0-val fordultak a csapatok.

A második játékrészben változatlanul nem tudok kibontakozni a hazai csapat, támadásaik rendre megtörtek a Renegades védelmén, a miskolciak azonban először Farkas Soma, majd Bakó Botond révén újabb pontokat szereztek, és végül 34:0-ra győzték le a Fehérvár Koronázókat.

A BAFC-kupában az elődöntők következnek június végén, az ott legjobbnak bizonyuló csapatok pedig a július 6.-ai döntőben mérik össze erejüket.

Fotó: Gávelné Tóth Krisztina

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek