2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Egy magyar író álma megvalósult

Pont egy évvel ezelőtt útjára indult egy álom. Arthur Madsen (Takács Aladár) magánkiadásban, saját költségén jelentette meg „Az elátkozott nap” címmel első könyvét.

Ismeretlen, első könyves szerzőként nagy sikerű, 300 fős, sztárokat és sportolókat is felsorakoztató könyvbemutatót tartott, országjáró turnéba kezdett, sőt a határon túlra is meghívták, dedikálásokat szervezett, nyereményeket sorsolt. Nagy könyvházak vásárlási listáin végzett előkelő helyeken. Blogok és újságok cikkeztek művéről, mára 20.000 ember kedveli facebook-os oldalát. Az ország összes nagy, neves könyves háza polcaira tette a könyvet, sőt bevásárlóközpontok is árulták. E-könyvben a világ bármely pontjáról letölthető.

Állhatatos, kitartó munkájának gyümölcse, hogy az idén újra egy könyvbemutatóra készül.
Második könyve, egy fantasy „FIVE – Az új generáció” címmel jelenik meg. Ezt már az ország legnagyobb könyvkiadó cégcsoportjához tartozó Scolar kiadó gondozza.

Évente több ezer kézirat születik és sok száz önjelölt író kilincsel a kiadóknál műveikkel sikertelenül. Arthur kezébe vette a sorsát és valóra váltotta álmait. Így lett egy spirálfüzetbe skiccelő fiatalemberből valódi író!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek