2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Tolvajok őrizetben!: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Tolvajok őrizetben!: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 29-én is több esetben történt rendőri intézkedés. A rendőri szervek négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe lopás miatt. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vontakat.

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon az esti órákban egy motoros balra sorolása közben nekiütközött egy – a helyszíni szemle adatai alapján – szabálytalanul előző személygépkocsinak. A motoros ennek következtében elvesztette uralmát a járműve felett, és elesett és megsérült. A Vologda úton történt közlekedési baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A másik baleset Tiszaújvárosban történt a délutáni órákban, amikor is gyermekkorú kerékpáros figyelmetlenül hajtott le a járdáról az úttestre. Emiatt egy szabályosan közlekedő autó elsodorta őt, a földre esett és megsérült A Mátyás Király úton történt esetet a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek