2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ahelyett, hogy Gúr és Varga képviselők csendben meghúznák magukat…

Sajtóközlemény:
Azok az MSZP-s borsodi országgyűlési képviselők, akik társaikkal egyetemben soha nem látott mértékűre engedték emelkedni megyénkben a munkanélküliek számát, azok, akik társaikkal egyetemben – az országban egyedülálló módon – 3 esztendő alatt, 2007 és 2010 között, megháromszorozták Miskolc Megyei Jogú Város adósságát és ezzel nemzedékekre szólóan tették kockára településünk jövőjét, most már veszik maguknak a bátorságot és budapesti sajtótájékoztatókon osztják az észt.
Gúr és Varga képviselők ahelyett, hogy csendben meghúznák magukat és megköszönnék, hogy a kormány kiszabadította Miskolcot az adósságrabságból, azután elismerhetnék azt a tényt, mely szerint a megyében, Miskolcon és a környező kistérségekben többen dolgoznak, mint a szocialista kormányzások idején – csak vádaskodni tudnak. Ráadásul pedig ők ketten, teljességgel hiteltelen módon tetszelegnek a nemzeti trafikügyi vagyonőrök szerepében.
Az országban, de különösen itt, Miskolcon, az emberek túlnyomó többsége nem kér többet a Gyurcsány-Káli-féle adósságrabságból, vagyonelherdálásból, a kilátástalanná tett mindennapokból!
Miskolc, 2013. Május 29.
A FIDESZ miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek