2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Nickelback, Budapest, November

Végre eljött a pillanat, amire a magyar rajongók már elég régóta remélnek ahhoz, hogy valóra váljon: hosszú évek várakozását követően hazánkba látogat a népszerű kanadai rockbanda. A Nickelback ‘The Hits’ nevű turnéjával bejelentette visszatérését Európába, november 8-n pedig pályafutásuk során először Magyarországon is fellépnek.

A 2012-es telt házas európai aréna koncertkörútjuk hatalmas sikere után – amellyel a listavezető ‘Here and Now’ albumukat népszerűsítették – nem volt kérdés a visszatérés. Ugyan tavaly a magyar rajongóknak még másik országba kellett utazni, hogy élőben láthassák csapatot, idén legfeljebb csak a vidéki érdeklődőknek kell elindulni – de csak Budapestig. Jegyek már kaphatók a koncertre, sőt az állóhelyek már el is fogytak, így mindenkinek ajánlott, aki szeretne ezen a fantasztikus esten részt venni, hogy vegyék meg mihamarabb belépőjüket. Jegyeket a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalán keresztül lehet vásárolni.

A régebbi slágerek, mint a How You Remind Me, Photograph, Burn It To The Ground vagy a Rockstar, valamint a hozzájuk csatlakozott újabb listavezetők dalok, mint a When We Stand Together, Bottoms Up, Lullaby és a Trying Not To Love You kézenfekvő lehetőséget adtak, hogy a teljes évtizedet felölelő dalokból összeállítsanak egy új Nickelback-showt. Rockzene rádiós slágerekkel – ez a csapat ezekről is híres a zseniális hangulatú bulijaik mellett.

Karrierjük folyamán öt Grammy jelölést, három American Music Awards-ot, tizenkét Juno-díjat kaptak, valamint a Billboard magazin az “Évtized Bandájának” nevezte őket 2009-ben. A multi-platina státuszt elért és listavezető lemezek után, amelyek több mint ötvenmillió példányban keltek el világszerte, nem meglepő módon a rajongók még többet akarnak a kanadai négyesfogattól.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…