2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. május 15-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe, két főt lopás, további egy személyt engedély nélküli horgászat és egyet garázdaság miatt.
Garázdaság miatt egy 60 éves férfit vett szabálysértési őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság. Az elkövető egy helyi italkereskedésben belekötött a vendégekbe, provokálta őket. Cselekménye az ott tartózkodókban megbotránkozást és riadalmat keltett. A férfit a kiértesített rendőrök előállították.

Tulajdon elleni szabálysértés miatt indított a Miskolci Rendőrkapitányság eljárást egy 38 éves helyi férfival szemben. Az elkövető Miskolc belvárosában az egyik Szinva hídnál horgászott, amikor a rendőrjárőrök tetten érték. A férfi csomagjának átvizsgálásakor előkerült 30-35 darab keszeg, amit korábban fogott ki a patakból. Az orvhorgászt a rendőrök előállították.

Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi kárral végződő ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek