2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

ETO ajándék a bérleteseknek

Belépőjegyet ad ajándékba a Győri ETO FC valamennyi bérletesének, aki a helyszínen, a kispesti Bozsik-stadionban akar drukkolni a Debrecen elleni május 22-i Magyar Kupa döntőn. A klubhoz ma érkeztek meg a belépők, amivel a jövő hét szerdai mérkőzésre lehet bejutni.

A jegyeket bérletük felmutatásával május 15-én szerdán és 16-án csütörtökön 10 és 18 óra között vehetik át szurkolóink az ETO Stadion hazai jegypénztárában. Bérleteseink térítésmentesen egy ülő vagy két álló helyre szóló jegyet kaphatnak.

Mindazok, akik kíváncsiak a kupadöntőre, de nem vásároltak az idény során bérletet, számukra május 17-én pénteken 10 órától ugyancsak az ETO Stadion hazai jegypénztárában kezdődik a jegyek árusítása mindaddig, amíg a készlet tart. A „hazai” szektorba szóló állóhelyekre 500.- Ft, az ülőhelyekre 1.000.- Ft a belépőjegyek ára.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés napján, Budapesten nem lehet belépőjegyet vásárolni. A találkozó május 22-én, szerdán 20 órakor kezdődik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek