2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elismerés a nyomozónak

Encs Város Képviselőtestületének döntését követően 2013. május 7-én Bratu László polgármester ünnepélyes keretek között, dr. Antal István r. alezredes, kapitányságvezető jelenlétében jutalmat és emléklapot adott át Kovács Zoltán r. főhadnagynak, az Encsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozójának.

Encs belvárosban 2013. február 21-én felfegyverkezve kíséreltek meg rablást elkövetni. Az ügyben a rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A mindenre kiterjedő, precíz és gyors rendőri eljárás során, Kovács Zoltán r. főhadnagy kitartó munkájának köszönhetően a tettest a rendőrség beazonosította és elfogta.

Bratu László polgármester megköszönte az Encsi Rendőrkapitányság rendőri állományának munkáját, akik a bűncselekmény elkövetőjének elfogásában részt vettek és további szakmai sikereket kívánt részükre. Elmondta, hogy pályafutása során a képviselőtestület első esetben élt a jutalmazás lehetőségével. A továbbiakban is szorgalmazni fogja, hogy a város köznyugalmát megzavaró, hasonló súlyú, erőszakos bűncselekmények felderítésében résztvevő rendőrök elismerésben részesüljenek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek