2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kerékpáros Iskola Kupa Miskolcon

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság megalakulásától kezdve szem előtt tartja a gyermekbalesetek megelőzését, illetve a kerékpárosok fokozott védelmét. Az általuk okozott, illetve elszenvedett balesetek megelőzése érdekében minden évben meghirdeti a Kerékpáros Iskola Kupát (KIK).

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei KIK KUPA a miskolci KRESZ – parkban 2013. május 09-én 09.00 órától kerül lebonyolításra.

A rendezvényre a sajtó képviselőit ezúton tisztelettel meghívjuk.

A helyszínen interjúk és vágóképek készítésére lehetőséget biztosítunk.

A Kerékpáros Iskola Kupa (KIK) rendezvényen az általános iskolák felső tagozatos diákjai vesznek részt. A területi balesetmegelőzési bizottságok tartják a kapcsolatot az iskolákkal, és bonyolítják le a területi versenyeket, amelyek egyéni kategóriában kerülnek megrendezésre. Az itt elért eredmények alapján a rendőrkapitányságok 2 fiú és 2 lány versenyzőt nevezhetnek a megyei versenyre.

A megmérettetés KRESZ – elméleti, illetve ügyességi és szabályossági versenyszámokból áll.

A megyei vetélkedő díjazása egyéni fiú, valamint lány kategóriában történik, az első három helyezett tárgyjutalomban részesül.

Információs háttér:

Az idén az országos döntő megrendezésének jogát a Csongrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság nyerte el, amely Szegeden kerül lebonyolításra 2013. június 5-7. között. A megyei csapatokat egy fiú és egy lány alkotja az országos döntőn, ahol egyéni fiú, lány, illetve csapat kategóriában mérik össze tudásukat a diákok.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…