2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A koldusmaffia veszélyt jelent a budapesti emberek biztonságára – Mikor tesz már valamit a rendőrség?

A koldusmaffia veszélyt jelent a budapesti emberek biztonságára – Mikor tesz már valamit a rendőrség?

Ahogy Budapest számos területén, Csepelen is megjelent a koldusmaffia, mint bűnözési forma, egyre több kellemetlenséget okozva ezzel a helyi lakosoknak. A csepeli piacra érkezőket a koldusok zaklatják, olykor agresszív módon kéregetnek, az autójukba sem hagyják beszállni az embereket. Az ily módon begyűjtött pénzt a közelben várakozó férfinak, vélhetően a vezetőjüknek adják át. A Jobbik csepeli önkormányzati képviselője, Pákozdi József többször figyelmeztette a koldusok egyik, agresszíven viselkedő tagját, hogy ne zaklassa az embereket. Emiatt a kolduló férfi a „főnökével” együtt a „Visszajövünk többen, és elvágjuk a torkod!” szavakkal fenyegette meg a Jobbik képviselőjét, aki értesítette a rendőrséget, és kérte az eljárás megindítását a fenyegető férfival szemben.

A Jobbik már több alkalommal felhívta a figyelmet a Budapesten egyre inkább terjeszkedő szervezett koldulásra, a koldusmaffiára. A csepeli eset is bizonyítja, hogy ennek a bűnözői formának a tagjai veszélyt jelentenek az állampolgárokra, hiszen a koldusok sok esetben agresszívek, zaklatják az embereket, vezetőik pedig semmitől nem riadnak vissza azért, hogy megvédjék jól jövedelmező „üzletüket”. Éppen ezért ezeket a szervezeteket a budapesti lakosok biztonsága érdekében haladéktalanul fel kell számolni!

A Jobbik továbbra is minden törvényes eszközzel meg fogja védeni a becsületes embereket, és ettől nem tántoríthatják el a csepeli esethez hasonló fenyegetések sem.

Jobbik Budapest XXI. kerületi Alapszervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…