2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Együttműködik a Rendőrség és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Együttműködési megállapodást írt alá 2013. május 6-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány Szabó Zsolt pénzügyőr dandártábornokkal, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri főigazgatójával, valamint Szalayné Ostorházi Máriával a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak- magyarországi Regionális Adó főigazgatójával.

A felek közös feladataikra – így különösen az állami bevételekkel összefüggő jogsértések elleni fellépésre, más jogellenes cselekmények elleni hatósági fellépésre, a szervezett bűnözés, illetve a feketegazdaság elleni küzdelem, valamint a hatáskörüket érintő bűnmegelőzési feladatok, a bűncselekményekkel okozott károk megtérülése érdekében végrehajtandó intézkedések területén végzett tevékenységeire, az állami kiadások fedezetét jelentő közterhek beszedését akadályozó illegális tevékenységek elleni fellépés eredményességének elősegítésére – figyelemmel, továbbá az adó- és járulékfizetők körének kiszélesítése érdekében kötötték a megállapodást.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek