2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Hat év fegyház rablás miatt

Hat év fegyház rablás miatt

Hat év fegyház rablás miattEgy többszörösen visszaeső hidasnémeti férfi rátámadt egy nőre, akitől nyakláncát akarta megszerezni. A rendőrség hamar felderítette a bűncselekményt, a bíróság pedig letöltendő fegyházbüntetésre ítélte a vádlottat.

Az Encsi Rendőrkapitányság rablás miatt folytatott eljárást ismeretlen tettessel szemben. A nyomozás adatai szerint augusztus 28-án a délutáni órákban a Hidasnémetiből Miskolcra tartó személyvonaton utazó gönci nőt megszólította egy számára ismeretlen férfi. A sikertelen kontaktus felvétel után a férfi rátámadt az ijedt nőre, amikor a szerelvény az Encsi Vasútállomáson tartózkodott. Az elkövető először a sértett táskáját akarta megszerezni, de annak füle elszakadt és leesett a földre. Az értékeiért lehajoló nőt ekkor tovább bántalmazta a férfi, aki áldoztának két darab aranyláncát kitépte a nyakából, s mindeközben a pólóját is elszakította, majd leugrott a vonatról.

Az ügyben folytatott nyomozás során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a bűncselekményt B. A. büntetett előéletű hidasnémeti férfi követte el. Az őrizetbe majd előzetes letartóztatásba helyezett gyanúsítottal szemben folytatott büntetőeljárás gyorsított eljárás keretében szeptember 21-én zárult az Encsi Városi Bíróságon. A taláros testület a korábban már erőszakos bűncselekmények miatt többször elítélt férfira ezúttal hat év fegyházban letöltendő szabadságvesztést szabott ki.

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek