2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Hollókőn rendezték meg a Belügyminisztérium Országos Terepfutó Bajnokságát

Hollókőn rendezték meg a Belügyminisztérium Országos Terepfutó Bajnokságát

A Katasztrófavédelem Országos Parancsnoksága szervezte meg 2013. április 23-án Hollókőn a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó szervek Országos Terepfutó Bajnokságát.

A sportrendezvényen – az elmúlt évi nagy létszámot is felülmúlva – csúcsnevezés volt, az országból 62 rendvédelmi szerv küldte el 503 versenyzőjét. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a maximális 18 fővel vett részt a sportversenyben.

A rendezők Hollókő határában, a vár környéki erdős területen nehéz terepen jelölték ki a pályát. Az elmúlt években mindig a több napos esőzés miatt felázott talaj okozott problémát a fotóknak, most pedig a tűző nap és a szél „edzette” csont keményre a talajt.

Az idei bajnokságon a legkiemelkedőbb eredményt a női nyílt kategória (4000 m) versenyzői érték el. A népes mezőnyben Ali Dóra (Tiszaújváros RK) az értékes második, Kis Alexandra (Kazincbarcika RK) pedig a hatodik helyezést szerezte meg. A lányok a csapatversenyben is jól szerepeltek, az Ali Dóra, Kis Alexandra és Szűcs Judit Anett összetételű trió megérdemelten állhatott fel a dobogó második fokára.

A férfi 4000 m mezőnyében Téti Gábor 16. helyezése a csapat részére is pontszerző helyet jelentett.

A főkapitányság versenyzői az összesített pontversenyben az elmúlt évhez hasonlóan a 10. helyezést szerezték meg.

A csapat tagjai:

Nők: Ali Dóra (Tiszaújváros RK), Kis Alexandra, Lesó Tímea (Kazincbarcika RK), Szűcs Judit Anett, Szabadosné Kormos Marianna, Petró Nikoletta (Miskolc RK), Szakácsné Pintér Marianna, Szatmáriné Bodnár Orsolya, Balázsné Bódi Marianna (B-A-Z. MRFK),

Férfiak: Téti Gábor, Halász Ákos (B-A-Z. MRFK), Szalánczi Zoltán, Kovács Máté (Tiszaújváros RK), Szabó Béla, Solymosi Antal, Ladics Tamás, Bacsó Tibor (Sárospatak RK), Ónodi József, Török Péter (Szerencs RK), Fodor Ákos (Miskolc RK).

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…