2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Azonnal elfogták a garázdákat: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Azonnal elfogták a garázdákat: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. április 30-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Azonnal elfogták a garázdákat Ózdon

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportos garázdaság elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettesek ellen, akik az Ózd, Bolyki főúton 2013. április 30-án valamivel éjfél előtt bántalmaztak egy 42 éves helyi lakost. A bűncselekmény során a sértett orvosilag értékelhető sérülést nem szenvedett. A kiértesített járőrök az elkövetőket – M. Attila 25 éves, F. Dániel 16 éves és K. Attila 24 éves ózdi lakosokat – a helyszín közelében azonnal elfogták és az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították.

Közlekedésrendészeti helyzetkép: Kerékpárosok balesete Mezőkeresztesen, Gyalogosgázolás Miskolcon

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és további hat anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Kedd délelőtt Mezőkeresztes belterületén egy 42 éves asszony az elsődleges adatok szerint kerékpárjával úgy kanyarodott balra nagy ívben az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblával védett Petőfi útra, hogy nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező és egyenesen tovább haladni szándékozó másik, 72 éves biciklisnek. Az ütközést követően a vétlen kerékpárost további ellátásra kórházba kellett szállítani.

Kedd délután Miskolc-Diósgyőri városrészében egy személygépjármű vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kijelölt gyalogátkelőhelyen áthaladni szándékozó gyermek részére, akit a jármű bal első sarokrészével fellökött. A balesetet követően a kisfiút kórházba szállították. Az orvosi tájékoztatás szerint a gyermek könnyebb sérülést szenvedett, akit megfigyelésre bent tartottak.

Az említett balesetek ügyében a területileg illetékes Mezőkövesdi-, valamint Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat vizsgálatot.

Szabálysértési őrizetbe vételek, családon belüli erőszak miatti intézkedések

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában lopásért két, míg garázdaság miatt három főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság két esetben.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek