2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Ellen-Szer – Drog prevenciós előadások Edelényben

Az Edelényi Rendőrkapitányság és a Miskolci Drogambulancia munkatársai áprilisban két iskolában is drog prevenciós előadásokat tartottak.
Két edelényi iskolában az úgynevezett „DADA” és Ellen-Szer programok keretében közel 100 diák ismerhette meg azt az utat, ami elkerüli a drogos életpálya modell zsákutcáját.

A megfelelő útirányt előadóként egy volt droghasználó is megadta, aki mint elmondta, hogy már több éve tiszta, de majdnem életvesztő lett az „anyaghoz” való kötődése. De el tudta engedni, így megnyíltak előtte az élet lehetőségei.

Az előadáson a különböző drogok fajtáiról és azok ártalmas tulajdonságairól kapott képet a hallgatóság. Szabó Péter r. törzsőrmester többek között óva intett mindenkit attól, hogy ezeket a rendkívül veszélyes és mindenféle higiéniát mellőző „zuglaborokban” bizonytalan eredetű vegyszerekből előállított anyagokat használják. S, ha a kábítószer-használatra nemet mondanak, akkor igent mondanak az életre.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek