2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Kazinczy Ferenc III. pályázat a kimagasló eredményt elért tanulók év végi könyvjutalmazására

A TINTA Könyvkiadó pályázatot ír ki magyarországi oktatási intézmények és fenntartóik részére

A pályázat célja
A magyarországi oktatási intézményekben tanuló és kimagasló eredményt elért tanulók év végi könyvjutalmazása magas színvonalú, az alap- és középfokú oktatásban és az önképzésben is jól használható könyvekkel, szótárakkal. A TINTA Könyvkiadó, mint a magyar egynyelvű szótárak legnagyobb kiadója, érezve az oktatás kiemelt fontosságát, pályázatot ír ki, hogy az oktatási intézmények mind nagyobb számban jutalmazhassák és ezzel további kimagasló eredményre ösztönözhessék a diáktehetségeket. A TINTA Könyvkiadó kiadványai, szótárai közül többet a Magyar Tudományos Akadémia Szótári Munkabizottsága Kiváló Magyar Szótár díjjal tüntetett ki. A TINTA Könyvkiadó szerzői szakterületük elismert szakemberei.

A Kazinczy Ferenc pályázat keretében pályázható könyvek, szótárak listája
1. Közmondások 2. Szólások 3. Szinonimák 4. Infoszótár 5. Nem csak szóból ért az ember 6. Német társalgási zsebkönyv 7. Angol társalgási zsebkönyv 8. Francia−magyar beszédfordulatok 9. Keresztnevek enciklopédiája 10. Családnevek enciklopédiája 11. Állatnevek enciklopédiája 12. Nyelvi játékaink nagykönyve 13. Régi szavak szótára 14. Értelmező szótár+ (2 kötet). Ajándék Szókincsbővítő munkafüzettel

A TINTA Könyvkiadó kötelezettségvállalása
A TINTA Könyvkiadó kötelezettséget vállal, hogy a pályázó intézmények által megpályázott könyvek, szótárak árának felét 2,5 millió forint összeghatárig támogatásként átvállalja.

A pályázat érvényességi köre
A pályázaton részt vehet minden Magyarországon működő alsó- és középfokú tanintézet.

A pályázati kedvezmény alsó és felső határa
Pályázati áron legalább 12.000 Ft értékben könyvek, szótárak beszerzése a TINTA Könyvkiadótól. Egy oktatási intézmény 12.000 és 120.000 Ft közötti támogatást igényelhet.

A pályázat időtartama
A Kazinczy Ferenc III. pályázati kiírásra folyamatosan 2013. május 31-ig nyújtható be pályázat. A pályázat kiírója a határidőn túl beérkező pályázatokat nem fogadja el.

A pályázat lebonyolítása
A pályázaton induló oktatási intézmény a pályázatba bevont könyvek, szótárak közül az arra rendszeresített pályázati adatlapon megrendeli a kiadványokat. A kitöltött pályázati adatlapot eljuttatja a TINTA Könyvkiadóba. A nyertes pályázóknak a TINTA Könyvkiadó folyamatosan, de legkésőbb 2013. június 5-ig elküldi a megrendelt könyveket, szótárakat, elhelyezve a csomagban az átutalásos számlát.
A postaköltséget a TINTA Könyvkiadó átvállalja.

Budapest, 2013. április 27.

Kiss Gábor
Lőrincze Lajos-díjas igazgató-főszerkesztő,
az MTA Szótári Munkabizottságának tagja

A Kazinczy Ferenc III. pályázat adatlapját mellékeljük.
A pályázat letölthető a www.tintakiado.hu/palyazat elektronikus címről is.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…