2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 26-án vaslopás miatt három, bolti lopásért kettő, tiltott kéjelgésért egy, még garázdaság elkövetéséért kettő személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vontakat.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában hét személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Pálháza irányából Kishuta felé közlekedett 2013.április 26-án 14 óra 25 perckor segédmotor-kerékpárral egy 34 éves kishutai férfi. Haladása során nagy ívben kanyarodott, miközben nem megfelelően választotta meg a jármű sebességét. Ennek következtében menet irányát tekintve jobb oldalra az úttest szélén található vízelvezető árokba hajtott és felborult. A motoros az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek