2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Kerekesszékes szépségkirálynő a Marshall Bajnokok Kupája női vízilabda négyes döntőjének arca

Kerekesszékes szépségkirálynő a Marshall Bajnokok Kupája női vízilabda négyes döntőjének arca

Vasas Vanda a Miss Colours Hungary 2013 szépségkirálynője Egerben

2013. április 26-27-én Egerben csap össze Európa legjobb négy női vízilabda klubcsapata, a Marshall Bajnokok Kupája Női Vízilabda négyes döntőjének keretében. A bajnokság sajtótájékoztatóján a rendezvény szervezői Vasas Vanda kerekesszékes szépségkirálynőt kérték fel, hogy jelenlétével támogassa a vízilabdás lányokat, és felhívja a figyelmet arra, hogy minden akadályt le lehet küzdeni, ezzel is elősegítve a magyar klub remélt győzelmét.

A ZF Eger Vízilabda Klub lesz a házigazdája 2013. április 26-27-én Egerben a Marshall Bajnokok Kupája Női Vízilabda négyes döntőjének. A minden igényt kielégítő Bitskey Aladár Uszodában már több telt házas női vízilabda esemény volt. Egert méltán tartják nemcsak hazánkban, hanem egész Európában a vízilabda fellegvárának.

Az akár a végső győzelemre is esélyes egri női vízilabda csapat tele van válogatott játékosokkal, akik közül nem egy már bebizonyította, hogy a nemzetközi mezőnyben is a klasszis kategóriát képviseli. Emellett a szisztematikus, következetes és kitartó szakmai munka, a feltételeket biztosító klubvezetés, a sportágat értő, rajongásig szerető és nagyon igényes szurkolótábor is sokban hozzájárult az eddigi sikerekhez. Most azonban újabb támogató tűnt fel az egri vízilabda sport térfelén, mégpedig Vasas Vanda, a Miss Colours Hungary 2013 kerekesszékes szépségverseny győztese, aki jelenlétével fogja győzelemre buzdítani a lányokat!

„Mindig is nagy sportrajongó voltam, én magam is űztem nem egy sportot, és ezért különösen megtisztelő volt az Egri Vízilabda Klub felkérése, hogy én legyek a rendezvény arca” – mondta el Vasas Vanda. „Nagyon szívesen jövök Egerbe, hiszen a vízilabda sikersportág, nagyon népszerű és mint hallom, itt is nagy tömegeket mozgósít. A Miss Colours Hungary királynőjeként szívesen támogatok mindenfajta kezdeményezést, amely a szellemi és fizikai akadálymentesítést szolgálja, és azt gondolom, hogy ez a rendezvény a még esetleg kétkedőket is meg fogja győzni a női vízilabda sport magas színvonaláról. Örülök, hogy részt vehetek ilyen formán a lányok remélt győzelmében, mindenesetre nagyon fogok szurkolni! – tette hozzá a kerekesszékes szépségkirálynő.

Kazány Tibor, a Colours Rehab Kft. tulajdonosa, a Miss Colours Hungary szervezője elmondta, hogy a szépségversennyel annak bemutatása volt a cél, hogy a kerekesszékes nők is teljes értékű tagjai társadalmunknak, és a nőiesség képviselése ugyanolyan fontos számukra, mint a többi nőnek. „Emellett célunk felhívni a figyelmet az akadálymentesítés fontosságára, és erre remek alkalom ez a női vízilabda bajnokság, ahol Vanda részvételével is segíthetünk a gátak ledöntésében, és ezáltal támogathatjuk a női vízilabda sportot.”

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…