2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kondor Béla 50 rézkarcdúca a MissionArt Galériában

Kondor Béla eddig nyilvánosan soha be nem mutatott rézkarc nyomólemezeit állítja ki a MissionArt Galéria. Az április 4-én, csütörtökön 18 órakor nyíló kiállításon Kondor 50 db. rézkarcdúcát állítjuk ki, együtt, a róluk készült új nyomatokkal Budapesten.

(Az „új nyomat” készítése egy-egy példányban a dúc tulajdonosának joga, kiállításukhoz, nyilvános bemutatásukhoz a jogörökös engedélye szükséges.) A nyomólemezek a MissionArt Galéria segítségével jutottak egy budapesti magángyűjteménybe, korábban Kondor Béla első felesége, Kaufman Ágota tulajdonában voltak. A Kanári-szigetekről hazatért, eszmeileg nehezen felbecsülhető értékű dúcokkal való találkozás ritka, különleges élményt nyújt majd a kiállítás látogatóinak.  A megnyitón Kondor Béla egykori kollégájával,  barátjával, Gross Arnolddal beszélgetnek a kiállítás rendezői, Jurecskó László és Kishonthy Zsolt.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…