2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben a Lyukóvölgyi támadók!

A mai napon a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a két felnőtt és egy fiatalkorú férfinak, akik a napokban két Miskolc-Lyukóvölgyi ház lakójára támadtak rá.
Mint ismeretes az elkövetők közel egy nap leforgása alatt két ugyanazon településrészen élő ingatlanra támadtak rá és a sértettektől különböző használati cikkeket raboltak el. Az egyik áldozat, egy 60 éves férfi a bántalmazások során életét vesztette, míg egy másik esetben egy 47 éves, szintén egyedül élő férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Rendőrség az első bejelentéstől számított kilenc órán belül beazonosította, elfogta és bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozási bíró által előzetes letartóztatásba helyezett a 18 éves K. Alexszel és 16 éves fiatalkorú társával-, valamint a 19 éves G. Richárddal szemben nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette és ahhoz kapcsolódó bűnpártolás, valamint felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás miatt folytat büntetőeljárást.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek