2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Melegedőben lettek elszállásolva Sárospatakon

A Bodrogköz járási székhelyén olyan 17 fő felnőtt és egy gyermek elszállásolását oldotta meg a rendőrökből, polgárőrökből és az önkormányzat tisztségviselőiből álló helyi védelmi bizottság, akik vasúton érkeztek a városba, de nem tudtak otthonukba eljutni.
A csütörtökön szélsőségesen téliesre fordult időjárási viszonyok miatt Sárospataknál a vonatok három órás késésekkel közlekedtek.

A bekövetkezett krízishelyzet megoldásában a védelmi bizottság tagjaként a rendőrség részéről a Sárospataki Rendőrkapitányság vezetője irányította a védekezési munkálatokat.

A védelmi bizottság összesen 18 fő ellátását és elszállásolásáról gondoskodott, akiket a helyi Árpádvezér Gimnázium Kollégiumában helyeztek biztonságba.

Árokból kimentett autó, veszteglésből kiszabadított kamion

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársainak jelzése alapján mentettek ki 2013. március 14-én éjfél előtt egy Cigándtól közelében árokban kikötött személyautót.

Szintén a rendőri és a katasztrófavédelmi szervek összehangolt munkájának köszönhetően sikerült a hó fogságából kiszabadítani egy lengyel honosságú kamiont, amely csütörtök este fordult keresztbe a Bodrogolaszi és Sárospatak közötti útszakaszon.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…