2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Játsszunk zenét két alkalommal is

A nagy érdeklődésre való tekintettel március 14-én két koncerttel kedveskedik a zenekar a legifjabb közönségének.
A Miskolci Szimfonikus Zenekar 2004 tavaszán úgy határozott, hogy a legkisebbekkel is szeretné megismertetni a komolyzene varázsát. Nagy feladatba vágta fejszéjét a zenekar, hisz a gyermeki közönség őszinte nyitottsága éles kritikai érzékkel párosul, ezért egy olyan programmal készült a legkisebbeknek, mely alkalmával mesés, játékos formában kerülhetnek kapcsolatba a zenével.

Így született meg Ütemváros és lakói, akik zenével és határtalan jókedvvel, vidámsággal töltik meg a gyermekek életét. Az interaktív koncerten az apróságok éppúgy résztvevői mint szemlélői a színpadon történteknek, terembe lépésükkor kezükbe kapott ajándékaik az események szerves részét képezik, még több tréfával töltve meg a délutáni hangversenyt.

A korábbi gyermekkoncertek sikerei igazolták a zenekar törekvését, s ez alkalommal 2013. március 24-én két időpontban 14.30 és 16.30 órakor kerül megrendezésre a ’ Játsszunk zenét a szimfonikusokkal! ’ nevet viselő koncert. Aki elkalauzolja a gyerekeket Ütemváros zegzugos utcáin és megmutatja a komolyzene varázslatos erejét, Csuka Tímea a délután műsorvezetője, valamint Kovács László karnagy és a Miskolci Szimfonikus Zenekar.

2013. március 24. 14.30 és 16.30 óra

Művészetek Háza

Játsszunk zenét a szimfonikusokkal!

Történetek Ütemvárosból

A Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertje gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek.

Forgatókönyvíró és műsorvezető: Csuka Tímea

Vezényel: Kovács László

Jegyek 500 Ft-os áron kaphatók a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (3525 Miskolc, Rákóczi u. 2., a Miskolci Galéria aljában, bejárat a Széchenyi utca felől) vagy a 06 46 508-844-es telefonszámon.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…