2024. 09. 7. szombat

Regina
1 EUR 395 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Ovis családi-sportdélután Kazincbarcikán

Ovis családi-sportdélután Kazincbarcikán

Kazincbarcika – 10 óvoda, 5-5 három fős csapata versengett a Kazincbarcikai Összevont Óvodák hagyományos családi sportdélutánján.

Idén már 13. alkalommal rendezett ilyen vidám, sportos programot az óvoda testnevelés-munkaközössége, nem véletlenül, hiszen a családi sportdélután minden évben óriási siker.

A versengésbe a hét kazincbarcikai tagóvoda mellett az egyházi ovi és két „vidéki” intézmény is bekapcsolódott, így a szuhakállói és a sajókazai gyerkőcök is jól mulattak a programon. A csapatokat egy-egy család alkotta; anyuka, apuka, nagymama, nagypapa, vagy testvér és természetesen maga az óvodás kisgyermek. Így aztán tényleg nagy élmény volt mindenkinek a saját szeretteivel együtt versenyezni.

Doboz, vár, zászló…
A vetélkedőt hagyományosan a KSK tornacsarnokban rendezték meg, köszöntőt Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester mondott. A nézőtéren nagy volt a „ricsaj”: az érdeklődő hozzátartozók mellett az óvónénik a többi kislurkóval együtt bíztatták a versenyzőket. Sok vicces feladatot találtak ki idén is a szervezők: volt dobozból várépítés, zászlózás, majd rombolás, de gördeszkás gyerektolás és zsákban futás is. A testnevelés-munkaközösség tagjai szerették volna, ha a résztvevők betekintést nyernek a gyerekek mindennapi mozgásos foglalkozásiba. A sportdélután végén a támogatók jóvoltából minden csapat ajándékot kapott, így a gyerekek és hozzátartozóik boldog mosollyal az arcukon, kipirulva, élményekkel gazdagon térhettek haza a tavaszköszöntő sportdélutánról.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek