2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Elfogott garázdák: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Elfogott garázdák: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 7-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) továbbá csalás miatt összesen négy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Elfogott garázdák

Csoportos garázdaság miatt indított eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy nő és három férfival szemben. A gyanúsítottak a kora délutáni órákban Sátoraljaújhelyen bántalmaztak egy 25 éves helyi férfit.

Az Encsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást egy 39 éves alsóvadászi nővel szemben. Az eljárás adatai alapján K. Gyuláné Alsóvadászon előzetes szóváltást követően egy karóval bántalmazott egy 22 éves helyi férfit. A támadó ugyanis úgy vélte, hogy ablakát korábban a sértett dobta be kővel.

Megyénk útjain az elmúlt napon nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi kárral végződő ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek