2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Nánási Pál és a kerekesszékes szépségkirálynők

Nánási Pál és a kerekesszékes szépségkirálynők

Nánási Pál új kihívással találta szemben magát, amikor a Miss Colours Hungary kerekesszékes szépségverseny döntőseiről készített képeket. A fotóművész zsűritagként is jelen lesz a március 9-én, a Larus Étterem és Rendezvényközpontban megrendezendő kerekesszékes szépségversenyen, amelyre idén jegyek is válthatóak. A rendezvény bevételét a szervezők felajánlották a Pető Intézet részére.

Kevesen tudnak annyit a női szépség megjelenítéséről, mint ő. Ugyanakkor a szépség sokszínűségének megjelenítésére kiváló példa volt az a fotózás, amelynek során Nánási Pál a Miss Colours Hungary 2013 szépségverseny kerekesszékes modelljeivel dolgozott, akiknek frizuráit Kucsera Zsolt mesterfodrász készítette. A fotózáson részt vett Pataki Zita, az RTL műsorvezetője is, aki a Miss Colours Hungary 2013 háziasszonyaként segítette a döntősöket a készülődés izgalmainak enyhítésében, és jótanácsokkal látta el a lányokat.

„Dolgoztam már korábban egy alkalommal kerekesszékes modellel, de ebben az esetben nyolc hölgyről volt szó, ami új kihívást jelentett” – kezdte a fotózás körülményeiről a fotóművész. „Hiszek benne, hogy a szépség sokszínű, és a fotózás során ezt a sokszínű, a döntős hölgyek egyéniségébe foglalt szépséget szerettem volna bemutatni a kamerám segítségével.”

A fotózás során nemcsak kerekesszékben készültek képek, hanem ettől elvonatkoztatva is. „Örülök, hogy megmutathatom ezzel a munkával, milyen az, amikor a csapatommal szárnyalunk, és olyan képeket is készíthetünk, amelyeket esetleg egyik médium sem vállalna be. A kerekesszékes lányok érdekesek, karakteresek, kifejezőek, tehát lehet róluk jó képeket készíteni. Izgalmas kihívás olyan helyzetben fotózni modelleket, ami teljesen szokatlan tőlük. Ezt is szeretném megjeleníteni a képekkel. Az ilyen munkákkal a saját határaimat feszegetem, ami szép feladat” – mondta lelkesen Nánási Pál.

„Szerintem egy nő önbecsülésének nagyon jót tesz, amikor készül róla egy igényes fotósorozat. Ahogy a feleségem szokta mondani, ha rajta múlna, ő receptre írna fel minden nőnek egy-egy ilyen napot. Örülök, hogy a Miss Colours Hungary modelljeinek ezt én adhattam meg” – összegezte élményeit Nánási Pál.

A fotózáson a Miss Colours Hungary 2013 döntősei a WonderLAB alkotóinak ruháit és a Schoeffel Ház ékszereit viselték.

A döntősökről készült képek megtekinthetőek itt:

www.facebook.com/misscolourshungary

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…