2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Az egyik szerencsi áruház biztonsági őre ért tetten egy személyt, aki ruházatába rejtve több tábla csokoládét kísérelt meg eltulajdonítani. A kiértesített rendőrök az elkövetőt előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményéért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárás keretén belül elzárásra ítélte a tolvajt.


Megyaszó külterületén a fővadász és társa tetten ért egy személyt, aki a közeli erdőrészből egy köteg fát próbál meg eltulajdonítani. A fatolvajt a rendőrjárőrök kiérkezéséig visszatartották. A rendőrök az elkövetőt előállították, majd lopás miatt szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményéért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte.

A megyaszói körzeti megbízottak a település külterületén elfogtak egy személyt, akit a mezőőr lopáson ért tetten. A fatolvaj baltával vágta ki a területről a a tüzelőnek valót, azzal a szándékkal, hogy azt eltulajdonítsa. Az elkövetőt a járőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményéért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte a tettest.

A Tállyai Rendőrőrs járőrei értek tetten egy férfit Abaújszántón. Az elkövető egy helyi kis üzlet padlásán kutatott, azzal a szándékkal, hogy onnan különféle árucikkeket eltulajdonítson. A tolvajt  a rendőrök előállították, vele szemben lopás miatt büntetőeljárás indult.

Bejelentés érkezett a rendőrségre Bekecs egyik utcájából, miszerint az ott lévő úgynevezett mozgó boltból egy személy különböző élelmiszereket kísérelt meg eltulajdonítani, de tetten érték és visszatartották.  A helyszínre érkező rendőrök a tolvajt előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményéért a Szerencsi Járásbíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…