2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Ütlegelés karóval – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Ütlegelés karóval – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 25-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei tizenegy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az előállítottak közül nyolc személlyel lopás, egy nővel tiltott kéjelgés, még egy elkövetővel szemben távoltartási határozat megszegése miatt indítottak a rendőrök szabálysértési eljárást.

A Miskolci Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló információk szerint, Hernádnémeti belterületén 2013. február 25-én 19.00 óra körüli időben K. Gizella, 61 éves helyi nő korábbi érdeksérelme miatt karóval ütlegelt egy 19 éves szintén helyi lányt. A sértett zúzódásos sérüléseket szenvedett. A helyszínre érkező rendőrök a garázda asszonyt előállították, vele szemben őrizetbe vétele mellett folyik az eljárás.

A Szerencsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló információk szerint, Taktaharkány belterületén 2013. február 26-án 01.10. óra körüli időben korábbi nézeteltérés miatt, botokkal felfegyverkezve L. Gyula, V. Elemér 24 éves és V. Richárd 20 éves helyi lakosok tettleg bántalmaztak egy 51 éves nőt és egy 22 éves fiatalembert. A cselekmény során a férfi sértett sérüléseket szenvedett. A helyszínre érkező rendőrök az elkövetőket előállították.

Megyénk útjain az elmúlt napon egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!  

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek