2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Konyáron rendezi meg a Magyar Élet Menetét a Jobbik

A Hajdú-Bihar megyei Konyár település már tavaly is a figyelem középpontjába került, amikor a lakosság aláírásba kezdett az elviselhetetlen közbiztonsági a helyzet miatt. A törvénytisztelő konyári emberek az Új Magyar Gárdát és a Jobbikot hívták segítségül, mikor látták a településvezetés és a hatóságok tehetetlenségét. Akkor terepszemlét tartottak a helyszínen a Jobbik politikusai, és közvetlenül a lakosoktól szereztünk tapasztalatokat az áldatlan állapotokról. Ez után teltházas lakossági fórumon vázoltuk a nemzeti ellenzék megoldási javaslatait.
Év elején Vig Szilárd tanár úr esete okozott közfelháborodást a településen, akit elbocsátottak az állásából, mert egy rendezvényen elmondta tapasztalatait a konyári iskolában „tanuló” cigány diákok viselkedéséről. A Parlamentben Hoffmann Rózsa államtitkár egyetértett a tanár elbocsátásával, így a kormány ismét beállt a rasszistázó, liberális kórusba. Ez a fajta politikai magatartás vezetett odáig, hogy a helyi cigányok mindent megengedhetnek maguknak. Legutóbb egy csoportjuk egy táncórát zavart meg a művelődési házban, majd agyba-főbe vertek egy fiatalembert, akinek több helyen eltört az arccsontja.

Mivel sem a kormány, sem a polgármester nem hajlandó fellépni a bűnözők, rendzavarók ellen, ezért a Jobbik március 2-án (szombaton) 17 órától Konyáron a művelődési háztól indulva megtartja a Magyar Élet Menete elnevezésű fáklyás demonstrációt. Elég volt a cigányterrorból! Elég volt a pedagógusok megfélemlítéséből! A Jobbik kiáll a tisztességes magyar emberekért és megvédi kiszolgáltatott honfitársainkat!

Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek