2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • A pályázatokat kiíró és benyújtó, interaktív rendszer szabadon elérhető

A pályázatokat kiíró és benyújtó, interaktív rendszer szabadon elérhető

Ingyenes rendszerhasználat kiíróknak és benyújtóknak is.

Magyarország első pályázati interaktív rendszere – felismerve a nonprofit és a vállalkozói szektorban lévő forráshiányt – ingyenesen elérhetővé tette a programhasználatot. A Pályázati Interaktív Elektronikus Rendszer célja, hogy tehermentesítse a kiírókat a pályázatok kezelésének adminisztratív terheitől ezzel egyidejűleg a benyújtóknak egységes felületet biztosítson a www.pier.hu weboldalon.
A felhívás elkészítése interaktív, “folyamatjellegű” felhasználói tevékenységet feltételez, mely azt jelenti, hogy a munkafolyamatok egymásra épülnek, a szükséges információk ott és abban a pillanatban állnak rendelkezésre, amikor az űrlap adott részét a felhasználó kitölti. A közismert asztali alkalmazásokban már működő, de webes felületen még nem elterjedt segítség megadása érdekében fényképes, információs felületek és kattintásra felugró ablakok, sablonszerűen megadott minták kerültek egyedileg programozásra. Az adatok rögzítése „Tartalomjegyzék” alapján akár változó sorrendben is lehetséges. A jogosultságok ellenőrzéséhez használt adatokat a KSH, Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálata és a Vidékfejlesztési Minisztérium adatbázisai biztosítják.

Azok, akik használják a Pályázati Interaktív Elektronikus Rendszert (PIER) olyan szakmai ismeretekre és gyakorlati tudásra tesznek szert, ami hozzásegíti őket ahhoz, hogy az Európai Uniós forrásból biztosított pályázati lehetőségek is elérhetőbbek és érthetőbbek lesznek számukra. A program ugyanis nyelvezetében és szerkezetében a központi kiírások mintáját követi forradalmian új dokumentumok szerkesztési folyamatán keresztül.

További ingyenes szolgáltatás Magyarország összes településének pályázatok szerinti főbb adatainak keresése térképfunkcióval együtt. Napi munkavégzéshez TEÁOR, GFO, KSH és egyéb azonosítók érhetők el bárki számára.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…