2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a késsel bort követelő férfi

Egy sátoraljaújhelyi férfi kést emelt ismerősére, hogy italt szerezzen tőle. A rabló távozott ugyan a zsákmánnyal, de a rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 44 éves helyi férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2013. február 18-án az esti órákban idős ismerőséhez ment, miután az beengedte, a nála lévő késsel bort követelt tőle. A sértett a fenyegetés hatására át is adott egy üveg italt, majd a tettes ezt követően eltávozott. A cselekmény során személyi sérülés nem történt.

A sértett a helyi rendőrkapitányságon másnap tett bejelentést az ügyről. Az azonnalos rendőri intézkedéseknek köszönhetően a rablót a nyomozók elfogták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezi az elkövető előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek