2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kalandtúrán a kerekesszékes szépségek

A Miss Colours Hungary 2013 kerekesszékes szépségverseny döntősei elkezdték a felkészülést a március 9-i döntőre, a herceghalmi Abacus Hotelben Nemes Nóra koreográfus vezetésével. A felkészítés munkálatait egy hihetetlen kalanddal szakították meg a királynő jelöltek, akik részt vettek egy off road túrán! A rátermett hölgyek Hajdu Róbert pilóta mellett izgulhatták végig az utat, és így tehettek szert egy újabb életre szóló élményre!

Ki ne ismerné a mondást, miszerint járt utat a járatlanért el ne hagyj! A Miss Colours Hungary szépségverseny döntősei (Gulyás Viktória, Váczi Anita, Szánthó Barbara, Almási Nikolett, Ivanova Daniela, Vasas Vanda, Oláh-Koppány Andrea, Ferenczi Tünde) azonban pontosan ezt tették, amikor beültek egy off road autóba, hogy felfedezzék milyen érzés, amikor nem sima aszfalton, vagy kirándulásra is alkalmas erdei utakon haladnak, hanem a megszokottól eltérő, ismeretlen terepviszonyok között feszegetik határaikat.

A királynő jelöltek nem féltették a frizurájukat, és a sárban dagonyázva fedezték fel, hogy ebben az esetben nem a sebesség a fontos, mert bár az sem utolsó, de itt a szokatlan útviszonyok, emelkedők és folyómedrek adják az utazás savát-borsát. Minden döntős széles mosollyal az arcán érkezett meg a kalandos utazást követően, és feltöltődve vetették bele magukat a koreográfia próba munkálataiba.

A koreográfiát Nemes Nóra koreográfus vezetésével sajátítják el a Miss Colours Hungary döntősei, akik háromszor fognak felvonulni a színpadon, a március 9-i döntőn, a Larus Rendezvényközpontban.

A Miss Colours Hungary szépségverseny döntőjére jegyek vásárolhatók a www.misscolours.com weboldalon. A jegyek bevételéből a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetét támogatják.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek