2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 18-án is több esetben történt rendőri intézkedés.


Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei lopás miatt négy főt vettek szabálysértési őrizetbe. A tolvajok egy esetben fát loptak, illetve hárman különböző boltokból fizetés nélkül szándékoztak különböző áruféleségeket elvinni.

A miskolci rendőrök közúti ellenőrzés során állítottak meg egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit a Lyukóvölgybe vezető úton. Ennek során megállapították, hogy a motoros a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Vele szemben ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség, a vezetői engedélyt pedig a helyszínen bevonták.

Megyénk útjain az elmúlt napon nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi kárral végződő ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!  

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek