2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az idős néni tyúkja is meglett és a kandalló is megkerült

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központjába 2013. február 15-én reggel fél nyolckor étkezett bejelentés, hogy egy ároktőn élő, időskorú hölgy által reggel az udvarra kiengedett nyolc tyúk eltűnt.

A bejelentést követően a járőrök nyomban megkezdték a néni eltűnt javainak felkutatását és a sárban észlelt lábnyom-töredékek alapján, két óra leforgása alatt eljutottak a tolvajhoz.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 30 éves, helyi lakosú, férfi a néni portájáról eltulajdonított tyúkokat egy használaton kívüli derítőben próbálta elrejteni.

A baromfik közül egyet épségben meg is találtak a rendőrök.

Kiderült, a gyanúsított a rejtekhelyre a többi jércét már nem tudta betuszkolni, azok időközben elszöktek tőle.

A nyomozók a férfi portáján nemcsak a reggel eltűnt tyúkját találták meg, hanem egy korábbi betöréses lopásból származó kandallót és egyéb eltűnt tárgyakat is.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrsére előállított 30 éves ároktői férfival szemben a rendőrség, bekerített helyről szabálysértési értékre elkövetett lopás vétsége és betöréses lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…