2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Ittasan hajtott a patakba: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Ittasan hajtott a patakba: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 14-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Szabálysértési őrizetek

Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei bolti lopás, garázdaság, falopás és az ideiglenes távoltartó határozat megszegésének szabálysértése miatt tizenegy főt vettek őrizetbe.


Közveszélyokozás Mezőkövesden

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás vétségének gyanúja miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló adatok alapján, Mezőkövesden a Szomolya úton a délelőtti órákban földmunkálatok közben egy munkagéppel átvágták a gázvezetéket. A gázömlés miatt a közeli üzletből és étteremből hat embernek kellett elhagynia a munkahelyét. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Bánszállási attak

Előzetes szóváltást követően, közterületen négy férfi verekedett össze Bánszálláson a késő esti órákban. Az érintettek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek az attak során. Az Ózdi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a négy helyi férfival szemben.


Ittasan hajtott a patakba

Megyénk útjain az elmúlt napon egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ezen felül hat anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Az esti órákban Felsővadász belterületén egy tehergépkocsi ittas sofőrje, figyelmetlenségéből adódóan lesodródott járművével az útról, majd az út menti patakba csúszott. A férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A közlekedési baleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…