2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Megbízásra dolgozhatott a dunaújvárosi Jobbik-irodát felgyújtó férfi

A Jobbik megdöbbent azon, hogy vasárnap éjjel felgyújtották a párt dunaújvárosi irodáját, a tűzben pedig gyakorlatilag minden megsemmisült. Az eset azért is érthetetlen számunkra, mert az irodaházban több iroda is működik, a számos biztonsági szerelvény ellenére mégis a radikális erőhöz tört be az elkövető.
Az arra járőröző rendőr a gyújtogatót példás gyorsasággal elfogta. Meglepő, hogy ő hajléktalannak vallotta magát, ám a környéken senki nem ismeri, nála pedig irodaszerek mellett a párt alapszervezeti számítógépének merevlemezét találták meg. Emiatt élünk a gyanúperrel, hogy az elkövető megbízásra végezte tettét.

A Jobbik továbbra sem enged a megfélemlítésnek, a terror eszközeivel is hiába manipulálnak politikai ellenfeleink. A nemzeti erő minden ellene irányuló támadást túlél és folytatja munkáját a magyar emberek életének jobbá tétele érdekében.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…