2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

arttér állatságokról

„A madár nem azért dalol, mert valami mondanivalója van. Azért dalol, mert dala van.” – ilyen és hasonló idézetekkel és sok-sok tudnivalóval, bölcsességgel, tapasztalattal az állattartásról és -barátságról beszélgetünk arttérben, ahová ezúttal házi kedvenceik is belépőt kaphatnak!

Jöjjenek meséljék el miért ragaszkodnak annyira hozzájuk, hogy nevelik, kényeztetik, etetik, dédelgetik  őket! Meséljenek az érzésről, mely szerint: „az állatbarát különleges emberfajta. Nagylelkű, tele együttérzéssel, talán egy kissé könnyen válik szentimentálissá és a szíve akkora, mint a felhőtlen égbolt.”
Február 13-án  szerdán  17  órától tehát az állatságokról lesz szó arttérben a
Lézerpont Látványtárban.
A mi beszélgetéseink arttérben évek óta kivételesek, tanulságosak. szórakoztató, vidámak és elgondolkodtatók, de mindenekelőtt figyelmesek a körülöttünk élők szavaira. Jöjjenek tapasztalják meg! (bővebb információk a programról www.arttermiskolc.hu oldalon) Várom Önöket gondolataikkal arttrébe:

Czikora Ágnes
arTTér-találkozások házigazdája

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…