2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Közlekedési egyszeregy: A gyalogátkelőhelyek fokozott figyelmet követelnek az autósoktól, gyalogosoktól egyaránt! – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Közlekedési egyszeregy: A gyalogátkelőhelyek fokozott figyelmet követelnek az autósoktól, gyalogosoktól egyaránt! – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 7-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetek

Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei öt főt vettek szabálysértési őrizetbe lopás, magánlaksértés és ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt.


Büntetőeljárás indult a garázdákkal szemben

Csoportos, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt összesen hét elkövetővel szemben indított eljárást az Ózdi, Encsi, és a Miskolci Rendőrkapitányság. Arlón három férfi támadt rá két sértettre, míg Mérán egy 57 éves gyanúsított karóval ütött egy 37 éves helyi férfit. Sajóbábonyban pedig három férfi bántalmazott egy 22 éves lányt.

Közlekedési egyszeregy: A gyalogátkelőhelyek fokozott figyelmet követelnek az autósoktól, gyalogosoktól egyaránt!

Megyénk útjain az elmúlt napon három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, amiből egy tragédiával végződött, továbbá tizenegy anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Egy 68 éves férfi Miskolcon a délutáni órákban haladása során a Győri kapuban nem biztosított elsőbbséget a gyalogátkelőhelyen közlekedő idős nőnek. Az ütközést követően a 70 éves nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol ellátása során a késő esti órákban meghalt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást.

Segítségnyújtás nélkül hajtott el az a járművezető, aki a reggeli órákban Miskolcon elsodort egy nőt a belvárosban. A gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett.

A kora esti órákban, Miskolc belvárosában újabb gyalogos gázolás történt. Egy személygépkocsi vezetője nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően közlekedett és elsodort egy gyalogátkelőhelyen közlekedő nőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A közlekedési balesetek körülményeket a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket, hiszen mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…