2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Eljárás a Hejőpapiban történt garázdaság miatt: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Eljárás a Hejőpapiban történt garázdaság miatt: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 6-án is több esetben történt rendőri intézkedés.
Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe lopás, garázdaság és magánlaksértés miatt.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást három férfival szemben. A gyanúsítottak a kora esti órákban, Hejőpapiban előzetes szóváltás követően vascsövekkel bántalmazták egymást.

Megyénk útjain az elmúlt napon egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, nyolc anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon az esti órákban egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a Klapka György utca és Mednyánszky László utcák kereszteződésében egy másik autósnak. A két jármű összeütközött és emiatt a közlekedési szabályok ellen vétő sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetet a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…