2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Kerékpáros és gyalogos balesetek: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Kerékpáros és gyalogos balesetek: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 5-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt huszonnégy órában a tiszaújvárosi rendőrök egy garázdát és két fatolvajt vettek szabálysértési őrizetbe. A Mezőkövesdi és Ózdi Rendőrkapitányság egy-egy illegális fakitermelővel szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Megyénk útjain az elmúlt napon négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés nem jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon a délutáni órákban egy tehergépkocsi vezetője a Kiss Ernő és Thököly utcák kereszteződésében elütött egy „zebrán” szabályosan közlekedő gyalogost. A nő könnyű sérüléseket szenvedett.

A késő délutáni órákban történt Hernádkak belterületén az a közlekedési baleset, amely során egy tehergépkocsi vezetője elsodort egy ittas kerékpárost. A biciklis férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Miskolcon a Csabai kapuban egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és kanyarodás közben összeütköztek. A biciklis férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A fenti balesetek vizsgálatát a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai végzik.

A reggeli órákban egy személygépkocsi Cigánd irányából haladt Kisvárda felé. A sofőr eddig tisztázatlan körülmények miatt áttért a szemközti sávba, majd a vízelvezető árokba csúszott. Az autó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett az eset kapcsán. A körülményeket a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek