2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 2-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az elmúlt huszonnégy órában a Miskolci Rendőrkapitányság három főt vett szabálysértési őrizetbe. Két miskolci tolvajt az üzletek biztonsági őrei értek tetten, amikor fizetés nélkül akartak különféle árucikkeket kivinni a boltokból. A kiértesített rendőrök az elkövetőeket előállították és lopás miatt szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrjárőrök közúti ellenőrzés során igazoltattak az arnóti körforgalomnál egy Hernádnémetiben lakó férfit. A 22 éves fiatalember úgy vezette autóját, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mert korábban a bíróság bevonta tőle és eltiltotta a vezetéstől. A rendőrök az elkövetőt előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénk útjain 2013. február 2-án két könnyű személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon a Szentpéteri kapuban a Stromfeld Laktanya előtti útszakaszon Kazincbarcika irányába közlekedett a külső forgalmi sávban egy 51 éves királdi férfi személygépkocsijával. Ennek során nem biztosított áthaladási elsőbbséget a neki balról, a kijelölt zebrán közlekedő 25 éves nőnek, akit a jármű elejével elütött. A baleset során a gyalogos 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Miskolc külterületén haladt személygépkocsijával egy 19 éves fiatalember. Ennek során nem az útviszonyoknak és az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét és az erősen jobbra ívelésű útkanyarban megcsúszott. Ezt követően a menetiránya szerinti jobb oldalon lévő útpadkára lehaladt, majd az autóval egy vasoszlopnak ütközve állt meg. A baleset során a sofőr 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek