2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 1-jén is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az elmúlt huszonnégy órában megyénk rendőrei tizenhat főt vettek szabálysértési őrizetbe lopás miatt. Két miskolci és egy kazincbarcikai tolvajt az üzletek biztonsági őrei érték tetten, amikor fizetés nélkül akartak különféle árucikkeket kivinni a boltokból. A kiértesített rendőrök az elkövetőeket előállították.
Az encsi rendőrök hat, az ózdiak három, a tiszaújvárosiak négy fatolvajjal szemben intézkedtek. A rendelkezésre álló információk szerint az elkövetők olyan erdőrészekből szándékoztak fát kivágni, ahol erre engedéllyel nem rendelkeztek. Mindannyiukat lopás miatt vették szabálysértési őrizetbe az illetékes rendőrkapitányságok.

Megyénk útjain 2013. február 1-jén nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi káros ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek