2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Biztonsági intézkedés Sárospatakon

A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a hideg, fagyos időszakban a veszélyhelyzetbe sodródott emberek megmentésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. január 25-én is kellett biztonsági intézkedést alkalmazniuk a járőröknek.
A Sárospataki Rendőrkapitányság ügyeltére a késő délutáni órákban érkezett bejelentés szerint a Szalontai György utcában egy férfi fekszik mozdulatlan. A járőrök a helyszínen megállapították, hogy a férfi már órák óta a hideg betonon fekszik, ittassága miatt nem képes járni. Fennállt a kihűlés veszélye, ezért a rendőrök a biztonsági intézkedés keretében haza szállították a férfit.

Óvó intelem!

A Rendőrség óvó intelemként arra hívja fel a figyelmet, hogy a hidegebb, téli időjárás során fordítsunk nagyobb gondot azon embertársainkra, akik az utcán élik mindennapjaikat, sőt éjszakáikat is ott töltik. Lehetőségeink szerint segítsünk azoknak is „túlélni” a hideg időszakokat, akik szociális, vagy más egyéb személyi körülményeik miatt ezen a téren veszélyeztetettek. A Rendőrség kéri a polgárok segítségét, hogy amennyiben úgy értékelik, hogy kihűlés veszélyeztethet valakit, akkor telefonáljanak az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek