2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Családi portré: Janicsák Veca és Fehér Balázs gyermekkora!

Családi portré: Janicsák Veca és Fehér Balázs gyermekkora!

Janicsák Veca: „Egy gyerek, szerintem nem is nagyon tudja kiskorában, hogy a szülei mivel foglalkoznak. Édesapámat szerepelni, életemben először, egy majális koncerten láttam. Akkor tudatosult bennem, hogy ő valamiféle sztár lehet, mert az emberek mindenféle autogramot kértek tőle, és énekelt a színpadon.

Rengeteget épített a személyiségemen a sport, megtanultam küzdeni dolgokért, és megtanultam azt is, hogy ne adjam fel az első pillanatban, ha valami nem megy. Kicsit mimóza lelkű kisgyermek voltam, és a sportolás pontosan ezt kinevelte belőlem – hogy ne sértődjek meg, és képes legyek küzdeni.”

Fehér Balázs: „A zene olyan intim közeget teremt, hogy nehéz rosszban lenni azzal, akivel együtt zenélsz. A zene, Apám révén mindig ott volt a családban – valószínűleg ennek is van egy család összetartó ereje. Nekem is – mint mindenkinek szerintem -, nagyon fontos a család, és az, hogy mennyire támogat, vagy nem támogat.

Mamámék nagyon empatikusak, nagyon érzik azt, hogy mi kell a másiknak – nagyon jó emberek. Egy darabig – mint minden normális szülő szokta -, engem is próbáltak finoman terelni, és egy idő után nem volt kérdés, hogy csak azt csinálom, ami érdekel. Ezt mamámék észrevették, és elengedtek végül is – szabadon engedtek.” A Sztárportré itt meghallgatható: www.sztarportre.hu

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek